Спа продукти

 • Ароматна бомбичка за вана с етерично масло от лавандула, 110 г

  6.00 лв.

  Ароматна бомбичка за вана с етерично масло от лавандула, 110 г

  6.00 лв.

  Ароматната бомбичка за вана с етерично масло от лавандула доставя едновременно приятния освежаващ козметичен ефект и аромотерапевтичен ефект върху ума и цялото тяло. Съставките на продукта са подбрани в количества, с които да осигуряват приятно успокояващо и омекотяващо действие върху кожата. Солите стягат порите и дезинфекцира, а содата бикарбонат омекотява и отпуска кожата. Добавеното лавандулово масло помага за подмладяването на клетките, подхранва кожата, подпомага микроциркулацията и премахва кожни раздразнения. Ароматът от лавандула влия върху състояния на раздразнения, стрес и тревожност,  като намалява напрежението, умората, нервната възбуда и главоболието. Бомбичката за вана с лавандулово масло действат отпускащо както върху кожата, така и върху целият организъм.

  Начин на употреба: Напълнете вана с топла вода и пуснете ароматната бомбичка в нея. Потопете се в аромата на лавандула за 15- 20 минути. За по-приятно изживяване може да запалите свещ с аромат на Лавандула.

  Quick View
 • Ароматна бомбичка за вана с розово масло, 110 г

  6.00 лв.

  Ароматна бомбичка за вана с розово масло, 110 г

  6.00 лв.

  Ароматната бомбичка за вана с етерично масло от роза доставя приятен освежаващ ефект. Балансираното съчетание на съставките действа омекотяващо, дезенфикциращо и стягащо порите на кожата. Добавеното розово масло повишава тонуса на организма, възстановява силите при преумора и нервно напрежение, успокоява нервната система. Розовото масло също така е ценен  помощник в борбата с бръчките, подпухването и дори с някои видове кожни раздразнения  на нервна почва. Използвайки ароматната бомбичка за вана ще доставите на кожата ценни натурални съставки и ще усетите тонизиращ ефект върху целия организъм.

  Начин на употреба: Напълнете вана с топла вода. Пуснете ароматната бомбичка в нея. След като се разтвори, разбъркайте водата с ръка. Потопете се в ароматната вана за 15 – 20 минути. За по-приятно изживяване може да запалите свещ с аромат на Роза.

   

  Quick View
 • Соли за вана Бяла роза и поморийска луга, 100 г

  2.70 лв.

  Соли за вана Бяла роза и поморийска луга, 100 г

  2.70 лв.
  Quick View
 • Соли за вана с лавандулово масло и поморийска луга, 100 г

  2.70 лв.

  Соли за вана с лавандулово масло и поморийска луга, 100 г

  2.70 лв.
  Quick View
 • Соли за вана с розово етерично масло и поморийска луга, 100 г

  2.70 лв.

  Соли за вана с розово етерично масло и поморийска луга, 100 г

  2.70 лв.
  Quick View
 • Сух цвят розови листа, 10 г

  3.40 лв.

  Сух цвят розови листа, 10 г

  3.40 лв.

  Сух розов цвят от маслодайна роза (Rosa Damascena Mill)., ръчно набран от градините на Розовата долина край Казанлък!
  От близо 8 – 10 килограма свежи розови цветове се получава един килограм сух розов цвят. Той има по-слаб аромат защото по-леките фракции на етеричното масло са се изпарили, но интересен факт е, че когато сух розов цвят се запари в чаша гореща вода, цвета отново възвръща формата си и голяма част от аромата!
  Чаят става с аромат на истинска българска маслодайна роза!
  В миналото та чак и до наши дни, чаят от рози се е ползвал като слабително средство. При запек и тругно ходене до тоалетна.

  Начин на употреба:  Сухия розов цвят може да използвате за ароматизиране или декорация на вашия дом или офис. За сватбени тържества, кръщенета и други. Много добра комбинация може да стане с ароматна плаваща свещ (40 г или голяма – 300 г).

  Quick View